Bölüm zorunlu stajları hk.

Sevgili Öğrenciler,

2022-2023 Yaz Döneminde Kimya Bölümü öğrencilerinin staj başvuru işlemleri yüz yüze ya da online olarak yürütülecektir. Staj işlemlerinizin hızlı ve doğru yürütülmesi adına Kimya Bölümü web sitesinde Staj menüsündeki güncellenmiş açıklamalara dikkat ederek başvurunuzu yapabilirsiniz. Staj başvuru tarihlerini dikkat ediniz. Staj menüsüne ulaşmak için tıklayınız.

Not: İlanın konduğu bu tarihe kadar komisyona belgelerini teslim eden öğrencilerin tekrar belge düzenlemelerine gerek yoktur. Gerek görülmesi durumunda online toplantı düzenlenecektir.

Stajla ilgili sorularınızı sadece ytukimyastaj@gmail.com adresine yazınız başka mail adreslrine atılan maillere cevap verilmeyecektir.

Web sitesinde belge teslim tarihi dışındaki günlerde evrak imza işlemi yapılmayacaktır.